UKC Kragujevac traži medicinsku sestru, pomoćnog radnika i kuvara

Grad

UKC Kragujevac raspisao je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za 1 (jednu) medicinsku sestru/ tehničara za potrebe Klinike za kardiologiju.

Za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za traži i pomoćnog radnika na nezi bolesnika na ostalim bolničkim odeljenjima za potrebe Klinike za kardiologiju.

Oglas na za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za raspisan je i za jednog kuvara za potrebe Službe za tehničke poslove.

Tagovi:

3 komentara

  1. U Kraljevu nije narod ukinuo Pauk već je to učinila ondašnja vlast jer su i njima nosili automobile a ovi sadašnji su isti i ćute parkiraju se bahato se i prave se ludi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.