Upućen javni poziv privatnim vrtićima

Grad

Gradska uprava za društvene delatnosti raspisao je Javni poziv predškolskim ustanovama čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice, za dostavljanje prijava za zaključenje ugovora sa gradom, radi upisa dece čiji roditelji ostvare pravo na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi za radnu 2022/23. godinu.

Prijave na Javni poziv podnose se počev od 20. maja 2022. godine, zaključno sa 6. junom, nakon čega će nadležna gradska uprava objaviti spisak verifikovanih privatnih predškolskih ustanova na teritoriji grada Kragujevca, u koje se u radnoj 2022/23. godini mogu upisati deca čiji roditelji ostvare ili nastave sa korišćenjem prava na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi, sa kojima će grad zaključiti ugovor o međusobnim pravima i obavezama.

Javni poziv je objavljen na internet stranici grada Kragujevca.

Tačno popunjen prijavni formular (Obrazac 1-PF), koji se preuzima na internet strani grada Kragujevca i prateća dokumentacija u skladu sa Javnim pozivom, predaje se u zatvorenoj koverti, Prijemnoj kancelariji  Pisarnice, u holu zgrade Gradske uprave,Trg slobode 3.

Dodatne informacije i pojašnjenja mogu se dobiti na telefon 034/302 288.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.