UROŠEVIĆ: PODRŠKA UNAPREĐENJU ODNOSA SRBIJE I SAD

Politika

Srpski pokret obnove pozdravlja nastojanje Vlade i predsednika Republike da se kroz dijalog sa predstavnicima američke administracije obnove dobri odnosi sa SAD, kao tradicionalnim i višedecenijskim saveznikom, saopštio je član Predsedništva SPO Miloš Urošević.

„Proslava stogodišnjice pobede saveznika u Velikom ratu izuzetna je prilika da se narodi Srbije i Amerike podsete na to istorijsko ratno savezništvo i prijateljstvo koje mora biti obnovljeno“, navodi se u saopštenju.
Podseća da je lider SPO Vuk Drašković tokom nedavne posete Vašingtonu u svim razgovorima isticao da „američki narod treba podsetiti da je srpski narod i danas isti kakav je bio u Velikom ratu, a ne onakav kakvim ga je svetu predstavio režim Slobodana Miloševića“.
„Dok narod u Srbiji treba podsetiti na činjenicu da je predsednik Vudro Vilson na Beloj kući, pored američke zastave, istakao i zastavu Kraljevine Srbije, zbog njenog odlučujućeg doprinosa pobedi Saveznika“, navodi Urošević.
Tagovi:

1 komentar

  1. SPO je uvek bio na vraćanje na predratne temelje pa i u spoljnoj politici. Internacionala, nesvrstani su nam došli glave.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.