Uručeni sertifikati polaznicima kursa turskog jezika

Grad

U Svečanom salonu Gradske uprave Dinser Šahin direktor Instituta Junus Emre i Stefan Jovanović pomoćnik gradonačelnika za omladinu i saradnju sa Univerzitetom, uručili su sertifikate polaznicima koji su uspešno završili kurs turskog jezika.

  • Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas sa vama i što smo realizovali taj kurs preko leta koji ste vi uspešno završili, kazao je Dinser Šahin dirketor Instituta Junus Emre čestitajući polaznicima.

Besplatno učenje turskog jezika organizovali su grad Kragujevac i Kancelarija za mlade u saradnji sa Institutom Junus Emre pri Ambasadi Turske u Beogradu, a program osnovne konverzacije je realizovan u Gradskoj upravi. Sertifikate je dobilo 16 polaznika.

Prema rečima Stefana Jovanovića pomoćnika gradonačelnika, naš cilj je da unapredimo znanje mladih ljudi.

  • Turski jezik je značajan za mlade, za njihovo eventualno zaposlenje, a svakako bogati i njihov CV za još jedan strani jezik. Znanja nikad dovoljno. Kurs je trajao dva meseca odnosno 12 nedelja, tako da smo odradili jedan dobar posao, koji će nadam se biti nastavljen i u narednim godinama. Zahvaljujući se Instititutu Junus Emre i Kancelariji za mlade, koja ima odlične odnose sa Institutom, Jovanović je izrazio nadu da će biti još aktivnosti na poslovima unapređenja saradnje između grada Kragujevca i Insitituta.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.