„UZBUNI SE“ I U KRAGUJEVCU

Politika

Omladinska mreža kragujevačkog Saveza za Srbiju organizovala je u znak podrške Aleksandru Obradoviću, uzbunjivaču iz „Krušika“ akciju „Uzbuni se!“ u centru Kragujevca.

Aktivisti su lepili nalepnice „uzbuni se“ sa brojem telefona i imejl adresom na koju Kragujevčani, kao i građani širom Srbije, mogu prijaviti korupciju, u „pečurkama“ u Pešačkoj zoni, ali i na gradskim i repubčičkim institucijama, ustanovama i preduzećima.

  • Pozivamo sugrađane koji imaju dokaze o korupciji na svom radnom mestu da iskoriste zaštitu pravnog tima SzS-a i bez straha da će završiti kao Aleksandar Obradović iz „Krušika“, pomognu u borbi protiv korupcije koja razjeda sve pore našeg društva. Uvereni smo da u sferama zravstva, obrazovanja, pravosuđa, svih grana privrede, kao i sporta, kulture i estrade, postoje strašne zloupotrebe koje moraju biti obelodanjene i procesuirane kako bi naše društvo krenulo napred, kaže Bojan Špica iz Narodne stranke.

Kragujevčani, ukoliko imaju saznanja o korupciji u gradskim ili republičkim institucijama mogu da pozovu 0800/000-205 radnim danima od osam do 16 časova, poziv besplatan, ili pošalju poruku ili dostave dokumentaciju na zaštićenu imejl adresu uzbunise@protonma.com.

Akcija „Uzbuni se“ realizuje se širom Srbije s ciljem da se zaustavi nezakonito i nenamensko trošenje novca, korupcija, trgovina uticajem, kriminal, ali i da se prikupljanjem dokaza ojačaju uzbunjivači kako bi odgovorni za korupciju bili u skladu sa propisima kažnjeni.

Tagovi:

2 komentara

  1. Wow 🙂 Čoveče 🙂 Lepili nalepnice 🙂 Učite školu deco i budite kreativniji. Lepili nalepnice… smeh.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.