Vaterpolisti Radničkog i Ristić na otvaranju Sajma sporta u Kragujevcu

Sport

Sajam sporta, pod sloganom “Moj grad, moj klub”, svečano će biti otvoren sutra od 12 časova i trajaće do subote, 29. januara na kragujevačkom sajmištu. 

Svečana ceremonija otvaranja Sajma sporta osmišljena je tako da uz himnu Radničkog u sajamsku halu ulaze vaterpolisti, a potom će se prisutnima obratiti direktor Šumadija sajma, Aleksandar Lazović, paraolimpijac Dragan Ristić, član Gradskog veća za sport Predrag Stevović, a manifestaciju će zvanično otvoriti gradonačelnik Nikola Dašić. Nakon toga, nastupiće Plesna škola Fiesta.  

Na manifestaciji će se predstaviti sportski klubovi i savezi, biće promovisani turniri, sportska oprema, rekviziti, a planirano je i druženje sa sportistima. 

Posetioci će biti u prilici da se oprobaju u brojnim sportovima i druže sa aktuelnim, kao i nekadašnjim olimpijskim šampionima i sportskim velikanima.

Šumadija sajam će tokom manifestacije biti otvoren od 10 do 19 časova. Za sve posetioce su obezbeđeni besplatani ulaz i parking. 

Sajam sporta organizuje Šumadija sajam uz podršku Sportskog saveza grada Kragujevca, Sportskog privrednog društva Radnički, Fudbalskog kluba Randički 1923, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Autor: Branko Vukašinović

Foto: SPD Radnički – Facebook/Dragan Ristić

Izvor: https://www.infokg.rs/info/vaterpolisti-radnickog-i-ristic-na-otvaranju-sajma-sporta-u-kragujevcu.html

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.