Veliki uspeh tekvondista kluba „Broj 1“ W&W Grupa Kragujevac

Društvo Sport

Na nedavno održanom međunarodnom Tae Kwon Do, PRESTIGE CUP-u u Kragujevcu, nastupili su i takmičari iz najvećeg Tae Kwon Do kluba u našem Gradu, Tae Kwon Do kluba „Broj 1“ W&W Grupa Kragujevac .

Višegodišnji rad ovog kluba i predanost i marljivost takmičara i trenera, u ovoj godini su dali fantastične rezultate koji su krunisani učešćem na Prestige Cup-u u Kragujevcu, kao završnom turniru ove takmičarske godine.

Zadovoljsto je veće jer su takmičari dobili priliku da, posle duže vremena, pokažu šta znaju u svom Gradu i pred svojim navijačima.

U toku 2021.godine, takmičari iz ovog kluba su, nastupajući na međunarodnim turnirima širom zemlje, osvojili više desetina medalja i odličja a na samom Prestige Cup-u u Kragujevcu su se okitili 31. medaljom i pet trofeja, među kojima i prvo mesto za pionire ekipno.

U ukupnom plasmanu klub je zauzeo izuzetno drugo mesto u konkurenciji od preko 40 klubova iz zemlje i inostranstva.

Na naše pitanje da prokomentariše ove uspehe, trener Radomir Berbatović je izjavio:

  • Više sam nego zadovoljan postignutim rezultatima ove godine koji su potvrđeni i na Prestige Cup-u u Kragujevcu. Zaista, radimo u teškim uslovima, kako u smislu finansija tako i u smislu adekvatnog prostora za treninge, ali se ne žalimo. Teškoće nas ojačavaju i grade kolektivni duh našeg kluba i to se kroz rezultate jasno vidi. Imamo sjajnu grupu dece i ponosan sam na sve što su postigli ove godine. Zahvaljujem se roditeljima na podršci i razumevanju i posebno mom asistentu, treneru Milošu Vasiću.

Sve veći broj polaznika svedoči o izuzetnoj popularnosti ovog atraktivnog olimpijskog sporta, a od kluba „ Broj 1“ W&W Grupa Kragujevac očekujemo u budućnosti još više uspeha.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.