Veroljub Stevanović očekuje da koalicija NADA listu poslaničkih kandidata preda do nedelje (VIDEO)

Izbori 2022 Politika

Za listu NADA potpisi se prikupljaju u prostorijama Zajedno za Šumadiju u Glavnoj ulici. Lider Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović ne očekuje probleme.

POKS okupljen oko Vojislava Mihailovića juče je obavestio javnost da Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu još nije izmenilo podatke o novom zastupniku POKS-a i da na taj način onemogućava POKS da izađe na izbore.

Većina delegata na izbornoj skupštini POKS umesto bivšeg predsednika Žike Gojković, za novog predsednika izabrala je Vojislava Mihailoić i novo rukovodstvo.

Bivši gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović je sa svojom političkom organizacijom Zajedno za Šumadiju pristupio POKS-u, a time i koaliciji Nada.

Koaliciju Nada čine POKS, Demokratska stranka Srbije i još 23 stranaka, grupa građana pokreta i Zajedno za Šumadiju, čiji je lider Veroljub Stevanović.

Stevanović je za Glas Šumadije izjavio da ne misli da će im biti onemogućeno da izađu na izbore, jer postoje i rezervne alternative:

  • Ne očekujem da bude bilo kakvih problema, jer ne bi smelo da bude nikakvih problema. A ako ih bude, naćićemo način da to rešimo, rekao je Stevanović dodajući da će izaći na izbore kao koalicija Nada, I da će izlaznu listu potpisa predati najverovatnije do nedelje:
  • Mislim da danas i sutra u Kragujevcu možemo da prikupimo 2.000 potpisa, što je sasvim dovoljno. Mislim da ćemo do sutra završiti to što je potrebno. Konkretno smo zadovoljni i sve teče kako treba.
Tagovi:

2 komentara

  1. Verko, sto nisi promenio tapet, pise ti „Svi na ovu stranu“ a izgleda da su ti svi otisli na onu stranu, a i ti bi ako moze.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.