Vodimo Vas na deveti Salon vina Kragujevac

Društvo Grad naslov

U srcu centralne Srbije, u Kongresnom centru hotela Kragujevac, 5. i 6. aprila očekuje vas deveti Salon vina Kragujevac. Ova vinska manifestacija, koju organizuje Vinski viteški red Šumadije, postala je nezaobilazno mesto za ljubitelje vina i profesionalce iz vinskog sveta.

Prvi dan, 5. april, rezervisan je za susrete vinara i profesionalnih kupaca, predstavnika sektora Retail i HoReCa, distributera, vlasnika vinoteka, restorana i hotela. Od 15 do 21 časova, posetioci će imati priliku da učestvuju u poslovnim sastancima, prezentacijama i degustacijama. Ovo je prilika da se uspostave važni poslovni kontakti, razmene iskustva i ostvare poslovne saradnje.

Predavanje i panel diskusija na temu Marketinga u vinskom sektoru biće organizovani uz podršku Privredne komore Srbije i Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga. Aktivnosti će se odvijati u salama 1 i 3 na prvom spratu Kongresnog centra, pružajući učesnicima dragocene uvide u aktuelne trendove i strategije u vinskoj industriji.

Subota, 6. april, rezervisana je za ljubitelje vina. Od 12 do 20 časova, posetioci će moći da uživaju u degustaciji vina, autentičnoj hrani, edukativnim radionicama i stručnim predavanjima. Ovo je prilika da se otkriju novi ukusi i prošire znanje o svetu vina.

Poseban deo Salona biće posvećen predstavljanju srpskih organskih vina, dok će u saradnji sa onlajn magazinom Vino.rs i Centrom za razvoj vinskog turizma biti dodeljena nagrada za Najveći doprinos vinskom turizmu u 2023. godini – Atelje vina Šapat. Ovo je prilika da se istaknu vinarije koje svojim radom doprinose promociji vinskog turizma i unapređenju vinske scene.

Deveti Salon vina Kragujevac predstavlja priliku da otkrijete širok spektar vina iz Srbije i regiona, podržite male vinarije i negujete vinski turizam. Budite deo ovog jedinstvenog događaja i uplovite u svet aromatičnih i ukusnih doživljaja.

Vinski viteški red Šumadije i Glas Šumadije će najveće ljubitelje ovog napitka istine odvesti na deveti Salon vina Kragujevac u subotu 06.04. Kako bi postali potencijalni dobitnik karata za Salon potrebno je da u komentaru ispod ove objave na FB profilu Glasa Šumadije stavite ime osobe sa kojom uživate u dobrom vinu. Izvlačenje dobitnika će biti u petak 05.04.Srećno !!!

Vidimo se na Salonu vina u Kragujevcu!

PR tekst

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.