Vuk Jeremić: Laž je da su raspuštena četiri odbora Narodne stranke zbog podrške Ponošu

Izbori 2022

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić demantovao je danas da su raspuštena četiri opštinska odbora te stranke „zbog podrške predsedničkom kandidatu Zdravku Ponošu“.

„Raspušten je samo jedan odbor i to zbog nepoštovanja unutarstranačke procedure. Svi ostali odbori i povereništva Narodne stranke, a ima ih više od 100 u Srbiji, i dalje su u punoj funkciji. Ponosan sam na učinak Narodne stranke i na naš doprinos zajedničkoj borbi protiv autokratskog režima na prethodnim izborima“, rekao je Jeremić na konferenciji za novinare.

“Za sve ove ljude koji stoje iza mene, svaka insinuacija da Narodna stranka nije bezrezervno podržala Zdravka Ponoša, čista je uvreda,” dodao je Jeremić u prisustvu svih članova Predsedništva Narodne stranke, kao i budućih narodnih poslanika i odbornika.

Dnevni list „Danas“ objavio je da su raspuštena četiri odbora Narodne stranke „zbog učešća u kampanji Zdravka Ponoša“.

„Listu ’Danas’ je podmetnuta lažna informacija i žao mi je zbog toga. Članovi Narodne stranke su širom Srbije skupljali potpise, učestvovali u kampanji svim srcem i branili glasove naše koalicije i predsedničkog kandidata, koga je Narodna stranka podržala, uprkos tome što ga je jednostrano nametnuo Dragan Đilas, kako bismo sačuvali jedinstvo opozicije“, zaključio je Jeremić. 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.