VUK JEREMIĆ: NISMO DOZVOLILI DA BOJKOT PROPADNE

Izbori 2022 Politika

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je posle nedeljnih „lažnih izbora“ jasno da u Srbiji više nema demokratije i da je vlast “totalna, aspolutna i diktatorska“.

 • Mi smo sve suprotno od toga i nastavljamo našu borbu. Srpski parlament je danas jedini u Evropi bez opozicije, uz mogući izuzetak Belorusije, rekao je Jeremić u Novom Sadu, gde je razgovarao sa građanima.

Jeremić je naveo da je danas politička situacija mnogo jasnija, i dodao da su građani juče dali svoj sud o onima koji nisu imali snage da održe reč.

 • Narodna stranka je ispunila obećanje da neće učestvovati na lažnim izborima i nije dozvolila da bojkot propadne. Ostali smo čvrstog stava dok su se drugi predomišljali i kalkulisali. Ponosni smo na to, rekao je Jeremić.

Jeremić je najavio da će Narodna stranka nastaviti i da posle „lažnih izbora“ radi isto što i pre njih – da razgovara sa građanima kako bi Srbija trebalo da izgleda i kako može da izgleda.

 • Danas smo razgovarali sa građanima Stare Pazove i Novog Sada, nastavljamo sutra u Beogradu, potom i u svim drugim krajevima naše zemlje. Kao što smo i obećali – nakon 21. juna nastavljamo da radimo šta smo radili i do sada, naveo je Jeremić.  

Tagovi:

2 komentara

 1. 0,5-1%
  To je vas maksimum.Zato niste izlazili,jer bi bila bruka „velikog“ politicara.

 2. Подрчка…
  Одмах и сад у акцију …зло под контролу-први циљ. Иза, рабуцане институције Србије успоставити!
  Слога је битна. Жртва се мора Богу приложити,И правди…
  Господ Исус је пример…може и као демони?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.