Vuk Jeremić: Vučić odbio televizijski duel, ali je pretio i vređao, pozivao me je da ga udarim

Politika

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je sa još tri čelnika te stranke došao u Predsedništvo Srbije kako bi pokazali predsedniku Aleksandru Vučiću da ga se „ne boje“ i da ga pitaju „da li je normalan kada poziva ljude na tuču“.

  • Uredno smo se prijavili na portirnicu, obezbeđenje je bilo profesionalno i ljubazno, pozvalo je kabinet predsednika, i Vučić je nekoliko minuta kasnije sišao, ali vidno rastrojen. Uneo mi se u lice i počeo da viče na mene i upućuje najgore uvrede. Za to postoji mnogo svedoka, te reči nisu za javni diskurs i televiziju. To su bile lične i političke uvrede i pretnje, rekao je Jeremić.

Jeremić je dodao da je Vučić „insistirao na tome da hoće da se bije“.

  • Pozivao me je da ga udarim, a ja sam ga pozvao da izađemo napolje. On nije pristao, i onda sam mu predložio da pričamo na televiziji. Vučić je to eksplicitno odbio, rekao je da je da neće, naveo je Jeremić.

Jeremić, potpredsednici Narodne stranke Miroslav Aleksić i predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vladimir Gajić, bili su danas u Predsedništvu Srbije nakon što ih je Vučić juče javno pozvao na tuču.    

Fotografija: Narodna stranka
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.