WW Grupa i Taekwondo klub „ Broj 1“ iz Kragujevca potpisali ugovor o sponzorstvu

Društvo Sport

Kragujevačka kompanija WW Grupa i Taekwondo klub „ Broj 1“ iz Kragujevca potpisali su danas ugovor o sponzorstvu koji će u velikoj meri olakšati rad i funkcionisanje ovog uspešnog kluba u budućnosti.

Direktor WW Inženjeringa doo Kragujevac, Dejan Dačović kaže da ova saradnja pokazuje društvenu odgovornost kompanije prema zajednici:

  • Iako naša kompanija ogromnu većinu svojih delatnosti i poslova obavlja van Kragujevca, i u prethodnom periodu i sada, pokazivali smo društvenu odgovornost prema zajednici i često pomagali raznim organizacijama i udruženjima iz različitih oblasti društvenog i socijalnog života. Svedoci smo da mali sportski kolektivi teško funkcionišu, suočeni sa materijalnim problemima i obavezama pa mnogi potencijalni šampioni ostaju bez odgovarajuće podrške. Posebno nam je zadovoljstvo sponzorisati klub koji je usmeren na mlađe kategorije, pionire, kadete i juniore i koji je postigao izvanredne uspehe na domaćim i međunarodnim takmičenjima u zemlji i okruženju. Spremni smo pružiti svaku vrstu pomoći, kako bi nam, i ubuduće, naši takmičari donosili odličja i dostojno reprezentovali naš Grad u ovom olimpijskom sportu.“

I predsednik Taekwondo kluba „ Broj 1“ Radomir Berbatović je zadovoljan dogovorenom saradnjom:

  • Zadovoljstvo nam je što je sponzor prepoznao potencijal našeg kluba ali i probleme sa kojima se suočavamo i što je odlučio da nam na ovaj način pomogne. Na nama je da još vrednije i upornije treniramo, postižemo još bolje rezultate i na taj način promovišemo i naš klub i našeg sponzora i naš Grad.
Fotografija: FB Tekvondo klub „Broj 1“

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.