Za predsednika odbora Stranke slobode i pravde u Kniću izabran Nikola Čamparević

Politika

Danas su konstituisani gradski odbor Stranke slobode i pravde u Kruševcu i Kniću.

Za predsednika odbora u Kniću izabran je Nikola Čamparević, koji će se, kako je navedeno u saopštenju te partije, „nastaviti beskompromisnu borbu protiv režima aktuelne vlasti i borbu za slobodu i pravdu u gradu“.

  • SSP će nastaviti borbu za podizanje životnog standarda građana, ukazivati na kriminal i korupciju aktuelne vlasti i nenamensko trošenje budžetskih sredstava na individualne privatne i porodične projekte. i mrtvih predmeta. Naša politika i ideja su besplatni udžbenici za sve školarce, dostupno i adekvatno lečenje, poboljšanje uslova za rad i život. Efikasniji rad gradske uprave i pravo učešće građana u odlučivanju o svim važnim gradskim temama i problemima, navodi se u saopštenju SSP-a
  • Rešavanje pitanja razvoja vodnog resursa Gružanskog jezera kroz novi dogovor Kragujevca-Knića i Republike Srbije biće u fokusu SSP Kžnić kao i nastavak izgradnje industrijske zone Ravni gaj kako bi iskoristili potencijal četiri grada u okruženju. Tu su i rešavanje infrastrukturnih projekata u oblasti vodosnabdevanja, gasifikacije i putne mreže u mesnim zajednicama, kao i podrška otvaranju malih porodičnih firmi, jačanje poljoprivrednih domaćinstava i otvaranje regionalne tržnice za male proizvođače, kažu u knićanskom SSP-u.
Tagovi:

7 komentara

  1. Hahahahaha, ovaj je izmenio brdo stranaka i bio u opstinskoj vlasti nekoliko puta i ama bas nista uradio nije za svoj Knic, za svoju Gruzu, za svoj narod a jedino sto sada radi jeste da pljuje po ovim ljudima koji su na vlasti, koji su toliko toga uradili za svoj kraj, koji su Knic podigli sa mrtve tacke na kojoj je bio kada je upravo Camparevic bio na vlasti sa svojim ljudima.

  2. Je li ovo Nikola Čamparević stari LDPovac? On sanja da bude odbornik i hiljadu bi promenio vjerah da postane.

    1. Vidim da su se na ovu vest javili otprilike samo botovi da komentarišu, međutim na vašu žalost čini se da sam samo ja te komentare pročitao, pa da vas povodom toga nešto pitam. Do skoro su članovi i odbornici LDP-a prelazili u SNS, a kao što vidite sada to više nije slučaj. Šta vam to govori?

  3. Au kakvi stručnjaci !!! Svi su politikolozi bili u prošlom životu!!!! Menjali su stranke pa im palo ma pamet da podrže Čamparevića nabeđenog političara! Smejurija!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.