ZA PROGRAME DESET SPORTSKIH ORGANIZACIJA – 12,4 MILIONA DINARA

Grad

Gradsko veće je danas, na predlog Stručne komisije, donelo je odluku o trećoj izmeni i dopuni Odluke o odobravanju posebnih programa za deset sportskih organizacija. Naime, Stručna komisija za ocenu godišnjih i posebnih programa u oblasti sporta za dodelu sedstava iz budžeta grada za 2018. godinu izvršila je procenu kvaliteta posebnih programa sportskih organizacija i na osnovu evaluacije podnetih predloga odobrila realizaciju posebnih programa Klubu malog fudbala Ekonomac, Ženskom fudbalskom klubu Radnički 1923, Fudbalskom udruženju Olimp, Fudbalskom savezu grada Kragujevca, Nacionalnom sportskom savezu 3 na 3, Klubu za ekstremne sportove, Rvačkom klubu Kragujevac, Košarkaškom klubu Kragujevac 96, Šah klubu Radnički – Vodovod i Košarkaškom klubu Kragujevac u ukupnom iznosu 12,4 miliona dinara.
Gradsko veće donelo je i rešenje o određivanju 505 stajališta u gradskom, prigradskom i međumesnom saobraćaju, a na zahtev Gradske agencije za saobraćaj koja je dostavila predlog za promenu naziva i položaja stajališta, kako bi nazivi na displeju za korisnike bili prepoznatljivi. Rešenje će stupiti na snagu narednog dana od objavljivanja u „Službenom listu grada Kragujevca“ kako bi se obezbedila blagovremena primena novih naziva i funkcionisanja novog stajališta na liniji broj 26 Male Pčelice ( Staro selo ) i Teferič ( Vikend naselje ). Predložena dopuna koja se odnosi na stajalište JAZ biće razmatrana po pribavljanju saglosnosti nadležnog organa.
Članovi veća obrazovali su i petočlani Radni tim za izradu nacrta Odluke o izmenama i dopunama Odluke o taksi prevozu u skladu sa Zakonom o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, a dalo je i saglasnost na odluku JKP Šumadija o nabavci osnovnih sredstava – dva motorna usisivača i teretnog vozila – putara.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.