Za Trg omladine i skulpture 23,5 miliona dinara

Grad

Grupa Smak dobila je spomenik na Trgu omladine u Kragujevcu, a četiri skulpture svečano su otkrivene u prisustvu članova benda Radomira Mihailovića Točka, Slobodana Stojanovića Kepe i Zorana Milanovića.

Gradska vlast je iz budžeta izdvojila 13,5 miliona dinara za izgradnju trga i 10 miliona dinara za skulpture, koje su delo vajarke Katarine Tripković.

Fotografija: Zoran Lazarević Laki

Tagovi:

3 thoughts on “Za Trg omladine i skulpture 23,5 miliona dinara

  1. Maestralno…ovaj ugao ka legendama sve govori ! Vizija bajarke da Zoki Milanović gleda u žuti gasni set, bila je verovatno duboko motivisana globalnim zagrevanjem ! A možda se bajarka bavi ii ukazivanjem na probleme sa cenom gasa, koja je u nesrazmeri sa Bajatovoićevim primanjima !!! Koja su tolika, samo jer je pomenuti član SPS, ali ne i stručnjak iz oblasti energetike !

  2. Ako o lokaciji i izgledu Trga za spomenik SMAK-u, kao i o izboru vajara bez konkursa, već sa pozivom za posao vredan 13.500.000,00 m odlučuje direktro Doma omladine ona ni gradonačelnik ni glavni urbanista ne moraju da postoje kao funkcije. Čekamo novog gradonačelnika od proleća ! Treba nam neko ko će raspisivati konkurse radi boljih rešenja ! Neko ko neće poveravati poslove neznalicama sa političkim preporukama! Neko ko će stvarno urediti grad !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.