Zajedno za Kragujevac: Podsećamo naprednjake da su Kragujevčanima obećavali besplatan parking

Grad Politika

Udruženje Zajedno za Kragujevac, u saopštenju za javnost, podseća kragujevačku Srpsku naprednu stranku da je pre sedam godina, pred dolazak na vlast, obećavala besplatno parkiranje u Kragujevcu. Sada, takođe podsećaju, uvodi naplatu parkiranja u naselju Aerodrom iako, kako tvrde, nije napravljeno ni jedno novo parking mesto, već su rekonstruisana stara:

  • Danas kao vlast uvodite obavezno plaćanje parkiranja na Aerodromu a da niste u toj mesnoj zajednici napravili ni jedno parking mesto niti rekonstruisali postojeća parkirališta. Sa vasom vlašću na Aerodromu uveden je potpuni haos, posebno u ulici Svetogorskoj [koja je trebala da bude nulta zona, najskuplje parkiranje po satu,s a ograničenim vremenom korišćenja]. I to posle izgradnje tržnog centra SAVA koji nema ni jedno parking mesto za posetioce.
  • Naime dozvola koju ste vi izdali je predviđala da parkiranje bude omogućeno na krovu ovog TC, što samo po sebi ne bi bilo sporno da je uslov ispoštovan. Od starta zbog vaših ličnih interesa od toga nije bilo ništa, papiri su samo poslužili da se daju i izgrade maksimalni kapaciteti na ovoj lokaciji, ali je zato nastupio haos. Otud je Svetogorska ulica u nultoj zoni kako bi se omogućilo parkiranje za tržni centar.
  • Zajedno za Kragujevac u potpunosti podržava stavove svog Mesnog odbora AERODROM na celu sa Draganom Milicević i pruža punu podrđku građanima Mesne zajednice Aerodrom u njihovim opradanim zahtevima: da se obustavi naplata parkiranja, dok se ne rekonstruišu parkiralista I izgradi minimum 300 novih parkin mesta; da se izvrši revizija dozvole za TC SAVA I obaveze investitora objekta da izgradi dovoljan broj parking mesta neophodnih za funkcionisanje ovog trznog centra; zatvoreno parkiralište u okviru Pijace na Aerodromu treba da ostane u funkciji. Mesna zajednica Aerodrom treba da bude jedna zona parkiranja.

Tagovi:

1 komentar

  1. Obećali su oni mnogo toga. Ali tu važi ona narodna: „Obećanje ludom radovanje“. Pa ko još normalan veruje Vučiću i njegovim naprednjačkim prevarantima? On laže bez pardona, a ovi njegovi kragujevački puleni ga u tome u stopu prate. Čega god su se u gradu dohvatiti, upropastili su. Neznanje, nemoral i kriminal su glavne odrednice naprednjačkog delovanja u Kragujevcu. Biće tu puno posla za pravosudne organe kada ovi naprednjački probisveti (sakupljeni „s’ koca i konopca“ ) padnu sa vlasti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.