Zamenjena stolarija u OŠ ”Sreten Mladenović” u Resniku

Grad

U izdvojenom odeljenju matične škole OŠ ’’Sreten Mladenović’’ u Resniku, zamenjeni su vrata i prozori u okviru prve faze energetske sanacije objekta. Vrednost radova je milion dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta grada. Školu je danas obišao član Gradskog veća za obrazovanje Dušan Aleksić.

  • U okviru prve faze energetske sanacije škole u Resniku, dotrajala i stara vrata i prozori su zamenjeni. Ukupna vrednost radova je milion dinara. Zamenom stolarije u školskim prostorijama se već oseća razlika u temperaturi u odnosu na pre, rekao je Aleksić, član Gradskog veća.

Profesorka srpskog jezika i književnosti Marija Milosavljević, rukovodilac izdvojenog odeljenja OŠ ’’Sreten Mladenović’’ u Resniku kaže da se u školu decenijama nije ulagalo i da se već oseća razlika u temperaturi u učionicama u odnosu na ranije godine, rekla je Milosavljević i zahvalila se u ime učenika i zaposlenih u školi što je grad imao sluha da na program ulaganja stavi i školu u Resniku.

  • Škola je neophodna za opstanak sela, a raniji uslovi su uticali na to da smo imali odliv učenika iz škole. Osim toga, škola izgleda mnogo lepše i deca su prezadovoljna, ističe profesorka Milosavljević.
  • Uz podršku grada na teritoriji naše mesne zajednice, u poslednjih godinu dana, kazao je Marko Đorđević, zamenik predsednika Saveta MZ Resnik, urađene su nove linije ulične rasvete, sanirani su atarski putevi, asfaltirana je saobraćajnica koja povezuje Resnik sa susednim selom Malo Krčmare.
  • Nedavno je otvoreno rekonstruisano školsko igralište. Sada smo ušli u jedan od najvažnijih projekata, a to je investiranje u školu, najpre kroz energetsku sanaciju, a zatim i rešavanje pitanja grejanja u školi. To je za sve nas najbitnije, istakao je zamenik predsednika Saveta MZ Resnik.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.