ZAVRŠENO BODOVANJE I RANGIRANJE PODNETIH ZAHTEVA ZA OBDANISTE

Društvo Grad

Komisija za prijem dece u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac u skladu sa obavezama propisanim odgovarajućim aktom blagovremeno je završila prijem, bodovanje i rangiranje podnetih zahteva i sačinila Preliminarnu listu bodovanja i rangiranja i Preliminarni spisak primljene dece.

Preliminarnu listu i Preliminarni spisak, Komisija je utvrdila na sednici održanoj 22. 6. 2018. godine.

Preliminarna lista i preliminarni spisak primljene dece objavljeni su i na sajtu grada Kragujevca, na adresi www.kragujevac.rs,  kao i na sajtovima predškolskih ustanova “Nada Naumović“ i “Đurđevdan“ i oglasnim tablama i ulazima vrtića.

Prigovore roditelji će moći  da podnesu Komisiji za prijem dece u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac u roku od osam dana od dana objavljivanja na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca i predškolskih ustanova, zaključno sa 30. 06.

Da podsetimo da je ove godine interesovanje za prijem dece u neki od vrtića Predškolske ustanove „Nada Naumović“ i „Đurđevdan“, stiglo  skoro 1700 prijava.

Mesta ima za 640 mališana, pa će veliki broj roditelja decu upisati u privatne vrtiće, gde će uz subvencije grada mesečno plaćati od 3.500 do 5.000 dinara.

Tagovi:

3 komentara

  1. Ovo je bruka i sramota, mito i korupcija, roditelji preko veze upisuju decu u drzavne vrtice a ko nema vezu neka se snalazi. Mi rodjeni Sumadinci ispastamo zbog ovih dodjosa koji u startu imaju vise bodova i sve moguce subvencije u odnosu na nas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.