Zdravko Ponoš: Napraviću sendvič Vučiću ako pokaže papir o topljenju tenkova, nisu to čvarci

naslov Politika

U izjavi za Nova.rs predsednik stranke Srbija Centar general Zdravko Ponoš rekao je da Vučić redovno sa njim „polemiše“ preko televizije kad ode u inostranstvo kao da je „sujeveran ili opsesivno komplulsivan.“ Rekao je da je Vučić imao primedbu na činjenicu da je on rođen u Kninu kao da je on „superioran“ zato što je rođen u Beogradu.

Osvrnuo se i na Vučićevu optuzbu da je on topio tenkove. O tome se oglasio i na Tviteru, gde je priložio i dokumenta da je Vučić upravo taj ko je kao premijer nudio oružje na prodaju.

  • Opet mi je pripisao topljenje tenkova i demonstrirao koliko se razume u tu stvar. On misli da su tenkovi čvarci. Ja ga pozivam da pokaže papir konačno koji pokazuje da sam naredio topljenje tenkova. Ako nađe takav papir, ja obećavam da ću mu ja napraviti sendvič lično,rekao je Ponoš i dodao:
  • Ja sam okačio dokaz da je on prodavao tenkove kada je on bio premijer, samo u jednoj od tranši bilo je 282 tenka.

Podsetio je da je Vučić pretio da će u UN održati govor od kojeg će svi „pasti s nogu“ dodavši:

  • Jednom sam bio svedok u UN pre nekoliko godina. On je odlučio da improvizuje što se tamo po pravilu ne radi. Mene je bilo sramota, on se ponašao kao da je to gradski odbor SNS, ni na šta nije ličilo. Toplo se nadam da će održati smislen govor, zaključio je Ponoš.
Fotografija: Milica Vučković, FoNet
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.