Zdravko Ponoš: Neću se povući

Politika

Kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Zdravko Ponoš, u prvom javnom istupu nakon izbora 3. aprila, eksluzivno za NIN izjavio je da posle napuštanja Narodne stranke ne planira da se učlani ni u jednu od postojećih stranaka, pa ni u Stranku slobode i pravde Dragana Đilasa.

  • Jedan od razloga što prethodnih dana nisam javno istupao je i taj slon u sobi, pitanje šta ću dalje. Sasvim sigurno znam šta neću. Iz Narodne stranke sam već izašao. Vidim da su već počela govorkanja da ću preći u Đilasov SSP. Neću preći ni u jednu od postojećih stranaka, objasnio je Ponoš.
  • Trenutno na ta pitanja nemam odgovor, izjavio je Ponoš za NIN, koji će integralni intervju s njim objaviti u prvom narednom broju, 14. aprila.

Oko 700.000 gasova, koliko je dobio na predsedničkim izborima posle samo četiri nedelje kampanje, za Ponoša su, ipak, dokaz nekih promena u Srbiji.

  • Sada čujem da neki (iz opozicije) kažu: dobro, ovo nam je bila pokazna vežba za budućnost, nešto smo naučili, a mislim se – ako si ti učio na tome da izneveriš očekivanja birača, to je nepristojno i nekorektno prema samim biračima. Na drugim mestima se uči, na izborima se bori, poručio je Ponoš.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.