Zdravko Ponoš: Nije više važno šta misli Bilčik, moramo sami da rešavamo svoju nevolju

Izbori/Bojkot Politika

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da „više nije važno šta misli“ evroparlamentarac Vladimir Bilčik, koji je bio posrednik u dijalogu o izbornim uslovima, i da opozicija mora sama da se pozabavi svojom nevoljom i da je rešava.

  • Opozicija ne bi trebalo da gubi vreme i da posvećuje pažnju tome šta o situaciji u Srbiji misle razni Bilčici, Lajčaci i ostali palci…, rekao je Ponoš za portal Nova.rs.

Ponoš je za portal Nova.rs rekao da su predstavnici Evropskog parlamenta, koji su posredovali dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima, zapravo bili „asistenti režima“.

  • Oni su najpre sve dogovorili sa režimom, a onda ponudili predloge opoziciji. Posle toga su rekli da oni neće dolaziti u Srbiji kako bi razgovarali na tu temu, što, po mom mišljenju, nije šteta, naveo je Ponoš.

Ponoš je rekao da bi Bilčika, koji je iz Slovačke, voleo da vidi u izbornoj trci u kojoj su uslovi nalik onima u Srbiji i „poželeo mu da kao predstavnik ne mnogo jake stranke u Slovačkoj proba da izađe na izbore u tim uslovima“.

Bilčik je nedavno izjavio izjavio da bi on, da je deo opozicije, učestvovao na izborima u Srbiji.     

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.