Zdravko Ponoš: Nije više važno šta misli Bilčik, moramo sami da rešavamo svoju nevolju

Izbori 2022 Politika

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da „više nije važno šta misli“ evroparlamentarac Vladimir Bilčik, koji je bio posrednik u dijalogu o izbornim uslovima, i da opozicija mora sama da se pozabavi svojom nevoljom i da je rešava.

  • Opozicija ne bi trebalo da gubi vreme i da posvećuje pažnju tome šta o situaciji u Srbiji misle razni Bilčici, Lajčaci i ostali palci…, rekao je Ponoš za portal Nova.rs.

Ponoš je za portal Nova.rs rekao da su predstavnici Evropskog parlamenta, koji su posredovali dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima, zapravo bili „asistenti režima“.

  • Oni su najpre sve dogovorili sa režimom, a onda ponudili predloge opoziciji. Posle toga su rekli da oni neće dolaziti u Srbiji kako bi razgovarali na tu temu, što, po mom mišljenju, nije šteta, naveo je Ponoš.

Ponoš je rekao da bi Bilčika, koji je iz Slovačke, voleo da vidi u izbornoj trci u kojoj su uslovi nalik onima u Srbiji i „poželeo mu da kao predstavnik ne mnogo jake stranke u Slovačkoj proba da izađe na izbore u tim uslovima“.

Bilčik je nedavno izjavio izjavio da bi on, da je deo opozicije, učestvovao na izborima u Srbiji.     

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.