Zdravko Ponoš osniva političku organizaciju

Politika

Bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije i  drugoplasirani predsednički kandidat Zdravko Ponoš objavio je danas na Viber grupi „Naš Ponoš“ da je odlučio da osnuje političku organizaciju, a građane je pozvao da mu pošalju predloge za njeno ime, prenosi „Danas“.

  • Smatrao sam da je potrebno da vam se svima i lično obratim ovim putem i obavestim vas o dešavanjima koja nam predstoje. Sagledavajući situaciju u našoj zemlji i izazove koji se pred njom nalaze na međunarodnom, a što je još bitnije na unutrašnjem planu, odlučili smo da radimo na formiranju nove političke organizacije koja će se oslanjati na vrednosti i političke stavove koje sam zastupao tokom predsedničke kampanje, napisao je Ponoš.

On je građane pozvao da se angažuju zajedno, kako bi doprineli da Srbija bude bolje mesto za život, i pozvao ih je da sami izaberu na koji način bi bili deo organizacije.

Ponoš je članove grupe pozvao i da mu ideje, sugestije i savete, kao i predloge za ime organizacije, pošalju na mejl adresu zdravkoponos.rs@gmail.com.

  • Još jednom se zahvaljujem na dosadašnjoj podršci i siguran sam da ćemo svi zajedno doprineti bržim i toliko potrebnim temeljnim promenama našeg društva. Vaš Ponoš, navodi se u poruci.
Piše: FoNet
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.