Zdravko Ponoš: Savet za nacionalnu bezbednost se zloupotrebljava zarad rešavanja unutrašnjih konflikata u SNS-u

Politika

Kraj sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je najavljivana danima i nakon koje će predsednik Srbije Aleksandar Vučić otići na Pink, čeka 50 novinara. Predsednik je prošle subote, gostujući na TV Prva, rekao da će javnost biti šokirana onim što će moći da vidi i čuje.

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš u komentaru na svom fejsbuk profilu prokomentarisao je da se Savet za nacionalnu bezbednost zloupotrebljava zarad rešavanja unutrašnjih konflikata u SNS-u:

  • Ekipa koja je svoje večerašnje okupljanje za raju krstila kao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost mogla je svoje lične i porodične odnose da raspravi na Glavnom odboru, na stranačkoj slavi, na stadionu, u vinskom podrumu, u rasadniku… Na nekoj od lokacija gde su i zakuvali ovo što nam serviraju.
  • Država bi nam bila bezbednija da se nikada nisu ni sastali. Sada kada se rastaju, kada seku nameštaj, preziđuju kuću i lome bagrenje, traže publiku i ovacije. A posla, realno, ima samo za tužilaštvo. Kad su već na okupu, napisao je Ponoš.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.