ŽENE NA PREKRETNICI

Društvo Ekonomija

U Regionalnoj privrednoj komori u Kragujevcu, Udruženje “Žene na prekretnici” iz Beograda i Udruženje “Putokaz Kragujevac” organizuju sutra, u petak, 10. maja, završnu radionicu u okviru projekta “Preduzetništvo kao način ekonomkog osnaživanja žena koje su ostale bez posla starosti 45+”.

U period od 11 do 13 časova najpre će Snežana Milisavljević, diplomirani ekonomista I dugogodišnji predavač Biznis start ap centra i Regionalne agencije održaće radionicu “Veštine prezentacije”, tj kako na najbolji način predstaviti sebe, proizvod i uslugu koju želite da plasirate na tržište. Radionica će biti organizovana u velikoj Sali Regionalne privredne komore Šumadije I Pomoravlja, na V spratu nekadašnjeg Gradskog doma. Snežana Milisavljević održala je veliki broj treninga/radionica/obuka na temu Javni nastup, Veštine prezentacije i Odnosi s javnošću, u Kragujevcu, Kraljevu, Čačku, Nišu I drugim gradovim Srbije. Prezentacije I promocije organizovala je u Beogradu, Novom Sadu I drugim gradovima u našoj zemlji ali i inostranstvu.

Potom će Miroslava Perišić i Svetlana Cerović iz Udruženja “Žene na prekretnici” iz Beograda sumirati rezultate dosadašnjih radionica i zajedno sa partnerskim udruženjem I učesnicama pripremati plan aktivnosti za naredni period.

U svakom slučaju eventualni novi ciklus radionica, od jeseni 2019. godine obuhvatiće one teme za koje su učesnice zainteresovane I na koje su ukazale kao neophodnost u cilju pripreme za traženje posla ili samozapošljavanje.

To je peta u nizu radionica organizovanih za nezaposlene žene u okviru projekta „Preduzetništvo kao način ekonomskog osnaživanja žena koje su ostale bez posla starosti 45+”. Radionicama mogu da prisustvuju i žene koje su zainteresovane da steknu nova znanja i veštine u cilju samozapošljavanja ili osposobljavanja za traženje posla.

Za učešće na radionici, koja će biti održana u prostorijama Privredne komore, na petom spratu nekadašnjeg Gradskog doma u Kragujevcu, u petak, 10. maja, od 11 do 13 časova, zainteresovane žene mogu da se prijave mejlom info@zenenaprekretnici.org ili da dođu na obuku u navedenom terminu.

 

Tekst i fotografija: Snežana Milisavljević
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.