Zoran Lutovac: Ne smemo da dozvolimo da Radu Trajković proguta mrak

Politika

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac reagovao je danas zbog zadržavanja Rade Trajković na prelazu Merdare koje traje već 16 sati i kome se ne vidi kraj.

  • Ne smemo da dozvolimo da Radu Trajković proguta mrak. Prvo su joj putem medija nacrtali metu na leđima, a potom ju je predsednik lično proglasio izdajnicom. Ostalo je samo da institucije odrade svoj posao, upozorio je predsednik demokrata.

Zoran Lutovac je u ime demokrata pozvao da se Rada Trajković pod hitno pusti i istakao da je situacija u kojoj se Rada Trajković nalazi u ovom trenutku ogromna sramota za policiju koja se ponaša kao servis jednog čoveka umesto kao servis građana. To što je provela celu noć na administrativnom prelazu i što je još uvek tamo u automobilu, po zimi, bez hrane i vode, a posebno bez ikakvih informacija i objašnjenja, zaista je nečuveno.

  • Pozivam slobodne medije i časne ljude u državnim institucijama da stanu u zaštitu Rade Trajković, a na podršku demokrata svakako može da računa, zaključio je Lutovac.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.