Zoran Miljković: Vlasnik najgoreg tabloida poziva na linč radnika Fijata

Društvo Ekonomija

Pozivanje policije od strane vlasnika najgoreg tabloida na nacionalnoj TV frekvenciji da reaguje i rasturi „šačicu“ radnika sa blokade autoputa u Beogradu je poziv na linč radnika kragujevačkog Fijata, ističe za N1 jedan od lidera pobunjenih radnika iz Kragujevca Zoran Miljković.

  • Informer, DJ Vučićević i njegova svita imaće priliku da pucaju u nas i da nas tuku u ponedeljak, ukoliko se ne dogovorimo sa predsednikom Republike u subotu. Smatram da je predsednik ozbiljan čovek i da nas ne zove badava i da ćemo u subotu postići i potpisati ozbiljan ugovor sa velikim garancijama. Taj čovek – propagandista, a ne novinar, Di džej Vučićević, koji poziva na naše ubistvo, će sutradan prvi da okrenu leđa tom istom predsedniku Aleksandru Vučiću, ukoliko bude jednog dana pao sa vlasti, kaže za N1 Zoran Miljković, član Pregovaračkog tima radnika kragujevačkog Fijata.

Miljković dodaje da „od DJ Vučićevića nije daleko u blaćenju radnika ni gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić koji to radi na televizijama“.

Piše: Milan Nikić, N1
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.