Zoran Mladenović o odbacivanju krivične prijave za polno uznemiravanje

Društvo

Povodom odbacivanja krivične prijave za polno uznemiravanje u kragujevačkoj Gradskoj upravi, oglasio se Zoran Mladenović, zamenik predsednika Skupštine grada. Pismo koje je poslao medijima prenosimo u celosti:

ISTINA JE POBEDILA!

Uplašeni za pozicije, neki nečasni lјudi su protiv meni podneli krivičnu prijavu i pravno neutemelјeno je kvalifikovali kao polno uznemiravanje, medijima davali lažne informacije i neovlašćeno postupali. Sada, kada je doneto rešenje kojim je odbačena krivična prijava i odbijen prigovor na navedeno rešenje, maliciozni tvorci ove ujdurme ćute.

Zarad istine, moram da saopštim sledeće: sve što su rekli i napisali, atakujući na moje moralne i lјudske osobine bile su laži.

Zbog svega ovoga je moja porodica  pretrpela nenadoknadivu štetu, prošla kroz veoma težak period, a da nismo znali zbog čega. Izdržali smo. Istina je pobedila. Pokušaj mog političkog progona bio je neuspešan.

Sada, kada su nadležni organi razotkrili ovu skandaloznu izmišlјotinu i doneli odluku, kada se ova kula laži srušila, saznajem da lokalni moćnici ne žele promene koje sam inicirao, birokrate na visokim funkcijama grčevito se bore za svoje priviligije i sa pojedinim nezasitim političarima organizovali su hajku u cilјu mog uklanjanja iz političkog života.

Ništa novo, od napada i pokušaja rušenja Predsednika države, pa sve do najnižeg funkcionera i političara.

Ovakvim nečasnim postupanjem i lažnim prijavlјivanjem, borba stvarno ugroženih, iskorišćavanih i onih koji trpe mobing je obesmišlјena.

Ja sam uvek verovao i verujem u zakone, državne organe i pravnu državu Srbiju. Pravna država je pobedila. Nekad se sa dva „svedoka“ išlo na Goli otok, ali danas više ne.  

Ja verujem u bolјu Srbiju koju danas gradimo. Srbija može da ide napred samo sa radnim i vrednim, a časnim, moralnim i poštenim lјudima.

Živela Srbija!

Tagovi:

1 komentar

  1. Kako sam shvatio, lik je penzionisan pukovnik vojske, pa da mu poručim: pročitaj zemljače šta si napisao, izmešao i babe i žabe i visoke gradske funkcionere i moćnike i predsednika sekte i tvoj integritet… Ne bije majka sina što se kocka nego ptoduktivan se vadio.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.