ŽRK Radnički: Sara Andrić ostvarila snove

Sport

Škola rukometa i rad sa decom i mladim igračima je ono što jedan sportski kolektiv čini ozbiljnim i velikim. Rukometni klub Radnički je od samog osnivanja postavio temelje rada svoje škole, čiji su rezultati vidljivi i iz koje crpi mlade igrače i igračice koji će činiti osnovu prvih timova u budućnosti.

Jedna od takvih je i Sara Andrić (18) koja je prošla sve klupske selekcije i koja je ovih dana ostvarila svoj san potpisavši profesionalni ugovor za klub u kojem je ponikla.

Sara je rukomet počela da trenira sa 12 godina u pionirskoj selekciji matičnog kluba. Pokriva poziciju pivota, odlikuje je velika borbenost na obe strane terena i visok stepen realizacije.

Veoma sam srećna što sam potpisala svoj prvi profesionalni ugovor sa klubom u kome sam odrasla i u kome vidim sebe u budućnosti. Smatram da je Radnički prava sredina za razvoj i napredovanje mladog igrača i da ću ovde steći punu igračku afirmaciju. Verujem da ćemo ispuniti zajedničke ciljeve i da ćemo se zajedno radovati novim uspesima i pobedama, izjavila je nakon overe ugovora Sara Andrić.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.