3 na 3: Poslanički kandidati odgovaraju na pitanja (VIDEO)

Izbori 2022 Politika

U novoj epizodi emisije “3 na 3“ razgovarali smo sa tri nova kragujevačka političara, čije stranke ili koalicije učestvuju na predstojećim izborima i postavili smo im tri pitanja koja se tiču budućnosti Kragujevca.

Miroslava Petrašinovića ( lista “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“), Ivana Dubljanina (koalicija “Ujedinjena Srbija“) i Mirka Čikiriza (koalicija “Patriotski blok“) pitali smo: Gde vide Kragujevac za 10 godina, kako bi rešili deponovoanje komunalnog otpada, koja bi trebalo da bude namena Miloševog venca?U emisija “3 na 3“, tri kandidata za republičku vlast, imaju priliku da odgovore na tri pitanja, u roku od tri minuta.

Za svako pitanje kandidati imaju po jedan minut, nakon čega se “program prekida“.U emisiji kratke forme želimo da vam predstavimo odgovore kandidata koji se nalaze na izbornim listama, kao i stavove njihovih stranaka i koalicija. Smatramo da je jedan minut, simbolično, sasvim dovoljan da kandidat zainteresuje birače da se bolje informišu o programu njegove stranake ili koalicije.

Takođe, u jednom minutu, želimo da pokažemo gledaocima kako izgleda kada kandidati na konkretno i odnosno postavljeno pitanje daju odgovor

Autorka: Katarina Vasiljević Siročić
Snimatelj: Miloš Simović
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.