AKTIVISTI ORGANIZACIJE „300 KRAGUJEVČANA“ ČISTILI KOŠUTNJAK

Politika

Juče, na “Svetski dan čišćenja planete”, aktivisti “300 Kragujevčana” počistili su deo Košutnjaka. 

  • “Svetski dan čišćenja planete” je dan kada svaki građanin treba da da svoj doprinos očuvanju životne sredine. Naši aktivisti su podeljeni u dve grupe u prepodnevnim i popodnevnim časovima ukupno sakupili i odložili više od 20 džakova otpadaka sa zelenih površina Košutnjaka.

  • Podsećamo da je organizacija “300 Kragujevčana” pokrenula još jednu akciju iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine, akciju sadnje 50 stabala koje bismo donirali gradu ukoliko dobijemo potrebne dozvole za sadnju. Nažalost, odgovora na zahtev za dobijanje dozvole još uvek nema, kažu u ovoj organizaciji. 
Tagovi:

1 thought on “AKTIVISTI ORGANIZACIJE „300 KRAGUJEVČANA“ ČISTILI KOŠUTNJAK

  1. Svaka čast za 300, ali dok ste vi čistili Košutnjak u Dečji park kod bazena koji je gradjen kao donacije Fonda „Dragice Nikolić“ su isekli stabla levo od kapije ka Bazenima i to jedino stablo koje je pravilo hladovinu. Deca i majke vrše nuždu po travi jer nema wc u parku, a pola rekvizita je pokradeno ili uništeno i niko ništa ne preduzima. Radomir je nesposoban da uradi javni WC u Velikom parku, to dečje igralište je kao pod ogradom i ključem a u stvari ograda probijena na nekoliko mesta , čuvara nigde nema i huligani osvajaju taj park polako ali sigurno, jer u parku nikada nema komunalne policije niti ima kamera!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.