Asfaltirana ulica Crvenog barjaka u MZ Centar

Servisne informacije

Nastavljaju se radovi na unapređenju komunalne infrastrukture, tako da Sektor niskogradnje JKP Šumadija Kragujevac izvodi završne radove na asfaltiranju ulice Crvenog barjaka u MZ Centar. Asfaltiranju je prisustvovala članica Komisije za komunalne poslove privremenog radnog tela Maja Angelovska sa saradnicima.

Cilj je da se našim sugrađanima obezbede jednostavniji i kvalitetniji uslovi za život, pri čemu se vodi računa o ravnomernom ulaganju u sve delove grada. U prilog ovome govori da je iz budžeta grada u ove svrhe izdvojeno pola milijarde dinara, što je skoro duplo više u odnosu na prethodnu godinu. Užurbano se gradi, radili smo na uređenju centralnog gradskog jezgra, završen je Trg Radomira Putnika, kao i Trg posvećen grupi Smak, započelo se i sa uređenjem Boemskog trga na prostoru ispred hotela Zelengora, a rađeno je i na izgradnji zelenih i rekreativnih oaza. Rekonstruisana je ulica Tanaska Rajića, 27. marta, asfaltirana je Dečanska ulica, a danas prisustvujemo asfaltiranju kolovoza u ulici Crvenog barjaka izjavila je Maja Angelovska.

Po rečima rukovodioca Sektora niskogradnje Marka Radisavljevića, bilo je puno posla oko iskopa, a problemi sa instalacijama uspešno su rešeni. Danas se asfaltira ulica Crvenog barjaka u dužini od 215 metara, utrošeno je zajedno sa trotoarima oko 280 tona asfalta.

Investiciona vrednost ovih radova iznosi skoro 9 miliona dinara.

Tagovi:

1 thoughts on “Asfaltirana ulica Crvenog barjaka u MZ Centar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.