Asfaltirane ulice Svete Trojice i Karaula 3 u MZ Beloševac

Servisne informacije

Ekipe Sektora niskogradnje JKP Šumadija Kragujevac koriste svaki dan bez padavina kako bi asfaltirale što veći broj ulica u skladu sa predviđenim planom. Danas prisustvujemo završnim radovima u ulicama Svete Troice i Karaula 3 u Mesnoj zajednici Beloševac.

Asfaltiranju su prisustvovali član Privremenog organa grada Kragujevca Miroslav Petrašinović i savetnik Privremenog organa grada Kragujevca Aleksandar Lazović.

Po rečima Miroslava Petrašinovića ovo je značajna investicija za meštane Beloševca, jer su asfalt u ovom delu Beloševca čekali preko 50 godina. Ulica Karaula je bila u projektu čiste Srbije, po kom je predviđena i kanalizaciona infrastruktura pre ugradnje asvalta. Dužina ovog asfaltnog puta iznosi 1.220 metara, širine 3 metra. Uloženo je oko 11,3 miliona dinara, a ugrađeno je 650 tona asfaltne mase.

Aleksandar Lazović je izjavio da je asvaltiranjem ovih ulica rešen jedan od najvećih komunalnih problema naselja Beloševac, i najavio je da će se veoma brzo dogoditi polaganje kamena temeljca za izgradnju ambulante i Mesne zajednice. Uz radove i na rekonstrukciji škole, ovo naselje će se u bitnoj meri promeniti i postaće veoma lepo uređeno prigradsko naselje kakvo je sve vreme i trebalo da bude.
Investiciona vrednost ovih radova je oko 50 miliona dinara.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.