BESPLATNI PRAVNI SAVETI U ORGANIZACIJI „300 KRAGUJEVČANA“

Politika
Zbog velikog broja sugrađana koji im se svakodnevno obraćaju sa najrazličitijim problemima a u vezi sporova sa gradom, sa poslodavcem, sa poreskom upravom i slično, udruženje građana „300 Kragujevčana“ pokrenulo je program besplatnog pravnog savetovanja.
Tim advokata, članova udruženja, jednom nedeljno će vršiti usluge besplatnog pravnog savetovanja u prostorijama „300 Kragujevčana“ u ulici Vojvode Putnika broj 2. Sugrađani se mogu obratiti za savete i u slučaju imovinskih sporova,  porodičnih pitanja, prekršaja i problema u postupcima izvršenja, navodi se u saopštenju ove organizacije.
  • Potrebno je jedino u zakazivanju razgovora ukratko opisati problem da bi advokatski tim mogao da se adekvatno pripremi za razgovor. On line prijave se mogu izvršiti putem linka http://tiny.cc/kc8h4y.
Ova akcija naišla je, kažu u „300 Kragujevčana“,  na ogromno odobravanje građana na društvenim mrežama. Informacije iz udruženja su da je već više od 30 sugrađana zakazalo svoje termine za razgovor sa advokatskim timom „300 Kragujevčana“.
Tagovi:

1 thought on “BESPLATNI PRAVNI SAVETI U ORGANIZACIJI „300 KRAGUJEVČANA“

  1. Samo rokajte! Razbijte ove folirante neprednjake, savezovce i slične palamude.. Aktivniji ste i konkretniji od ovih što su na vlasti godinama. Bravo. Mislite na narod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.