Biljana Ilić Stošić: Srbija živi najteže trenutke u svojoj novijoj političkoj istoriji

naslov Politika
  • Parlamentarna skupstina Saveta Evrope – donosi odluku bez presedana, predlažući prijem u svoje redove, jedne međunarodno nepriznate tvorevine tzv. Kosova, kaže u saopštenju za javnost, koje integralno prenosimo, članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodna poslanica Biljana Ilić Stošić:

Istovremeno se priprema još jedan udar na našu otadžbinu – proglašavanje nekakve rezolucije o genocidu – vezane za događanja u Srebrenici!!!

I dok se čitav srpski narod predvođen našim predsednikom Aleksandrom Vučićem, nadčovecanskim naporima bori da se ospore ova dva sramna događaja, čiji je jedini cilj – dodatni pritisak na Srbiju, da se dobrovoljno (naravno pod ucenama) odrekne svog suvereniteta i teritorijalnog integriteta – onoga što čini zlatnu akciju svake države….šta radi opozicija?

Za to vreme opozicija, okupljena oko naglašeno prozapadnih koalicija, ponaša se kao da se sve to dešava na nekoj drugoj planeti, a ne u zemlji koja bi trebalo da je i njihova otadžbina!

Oni su u ovom za našu Državu odsudnom trenutku opsednuti izborima, i ne pada im na pamet, a i ne usuđuju se da kod svojih zapadnih prijatelja uzmu u zaštitu svoju otadžbinu!

Naprotiv! Putuju Evropom ljagajući i blateći svoju zemlju!

Izbora će naravno biti, i oni će izbore, naravno, ponovo izgubiti, jer na izborima glasaju građani Srbije koji jasno vide ko radi za našu otadžbinu, a ko protiv nje!

     
Tagovi:

4 thoughts on “Biljana Ilić Stošić: Srbija živi najteže trenutke u svojoj novijoj političkoj istoriji

  1. Nova doza dodvoravanja svojima gore negde (po BGD) kako bi ih pogledali i prihvatili kao svoje…
    Bistri se nacionalna politika iz mesta koje je nekada bilo prestonica i grad a danas razvaljena palanka zato sto nemaju sluha i znanja da osnovne stvari u gradu resavaju al’ zato pametuju iako ih niko nista i pitao na tu temu nije!

  2. Imaju i većih bisera od ove. Npr. Petrašinović čestitao Putinu na pobedi. Da se čovek prekrsti. Putin je, inače, čuo za bitnu političku figuru, Petrašinovića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.