Dejan Nestorović novi član radne ekološke grupe u Skupštini Kragujevca

Grad

Direktor NVO,,Sigurna pozicija“ Dejan Nestorović, novi je član radne ekološke grupe u skupštini grada Kragujevca ispred građanskog sektora. Nestorović najavljuje odluke koje će poboljšati znatno kvalitet vazduha i unaprediti javno zdravlje stanovništva,posle dve godine borbe sa zagadjivačima i dopisivanja sa birokratskim aparatom.

  • Zbog javnog nacionalnog interesa i bezbednosti zdravlja stanovništa,grad Kragujevac i skupština grada doneće revolucionarne ekološke odluke, da bi se radikalno smanjilo aerozagađenje vazduha, neprijatni mirisi iz ugostiteljskih objekata, a značajno uredio centar grada urbanističkom i turističkom smislu. Odluke koje će biti donete imaće u biti prevenciju zdravlja stanovništa,a to su odluke budućnosti za našu decu i naše majke i žene, kaže Nestorović.

On podseća na tvrdnje profesorke Danice Grujičić da je „u Srbiji epidemija kancera“.

  • Gradonačelnik Nikola Dašić je pokazao veliku spremnost i odgovornost da se nagomilani decenijski problemi reše. Ponosan sam na gradonačelnika, on radi odlično svoj posao i očekujem da će na skupštini grada svi odbornici glasati jedinstveno za ,,disanje i svež vazduh“, i da će podržati set ekoloških odluka,koje je inicirao građanski sektor, kao i dve peticije potekle iz mesnih zajednica Centar i Vašarište.

Tagovi:

5 thoughts on “Dejan Nestorović novi član radne ekološke grupe u Skupštini Kragujevca

  1. Aerozagadjenje vazduha?! Gospodin je prethodno trebalo da nauci bar terminologiju, a najbitnije je dda je napisao hvalospev o gradonacelnika, u sledecem mandatu ce biti odbornik sigurno. Kaze borice se protiv mirisa iz ugostiteljskih objekata, a sta je sa bukom?!

  2. Пре него што објавите коментар распитајте се лепо у Скупштини града да ли уопште постоји „Еколошка радна група“. Ви сте озбиљан медиј, а правите почетничке грешке. Дотични жели да реши приватни проблем који има са власником пекаре „Клас“. Интерес грађана му је на последњем месту.

  3. Bravo,gradonačelniče samo je striper još falio da budemo kompletni.Ima li dalje ili ostaje da se iznenadimo kada Mimi Oro bude u radnoj grupi za prosvetu ili Soraja za privredu…Aman zaman ako Vas neko hvali odmah mu daj funkciju .BRUKA!!!!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.