Dejan Nestorović – Put u Resniku se radi tamo gde ima najviše dece

Društvo

Dejan Nestorovic direktor NVO,,Sigurna pozicija” povodom teksta „Put ili obilaznica za Malo Krčamare” za portal „Glas Šumadije” kaže:

– U Resniku je napravljen prioritet i radiće se prvo put sa prioritetom zbog dece i sa najviše kuća ka Malim Krčmarima i Rači.Deca su naše najveće blago i budućnost Šumadije.Nema poštovanja ljudskih prava u blatu.

Na toj zaobilaznici kako se kaže upravo se nalaze rupe od pola metra i gde deca zimi žive abnormalnim uslovima. Očekujem da se nakon asfaltiranja puta uspostavi i redovna autobuska linija koja će preko Resnika spojiti Kragujevac sa Račom. Svaki drugi put jeste važan, ali na njemu žive pretežno vikendaši i ljudi koji imaju stanove po Kragujevcu. Svaka peticija je dobrodošla i nju potpisuju svi,jer to je demokratsko načelo. Nadamo se da će jednoga dana svaki putić biti asfaltiran, u Resniku, kao što je to u Opštini Rača.

Na sastanku sa Nikolom Milietićem, direktorom JP Puteva Kragujevac, utvređen je prioritetan put, isključivo zbog kuća sa decom i zbog katastrofalnih rupa, istakao je Dejan Nestorović.

Foto: Direktor puteva Nikola Miletić i Dejan Nestorović
Tagovi:

4 thoughts on “Dejan Nestorović – Put u Resniku se radi tamo gde ima najviše dece

  1. U APR-u ne postoji registrovana NVO Sigurna pozicija, pa samim tim ni Dejan Nestorović ne može da bude direktor NVO. Postojala je u Novom Sadu registrovano istovetno udruženje, ali ono je ugašeno i nikada nije imalo otvoren račun, a protiv direktora tog udruženja Dejana Nestorovića je podneta krivična prijava za utaju poreza.

  2. Kaze covek koji je isao po zgradi u kojoj zivi bukvalno nasva vrata gde ima malisana da lupa ljudima jer ne zeli da slusa deciju graju

  3. Nije sramota za tu starletu koja se predstavlja da je neko ko pomaže ljudima a bahati se i maltertira sve oko sebe gde stigne. Sramota je za Dašića što je naseo i ne proverava ni ko je ni šta je neko ko mu se muva oko praga. A možda je i morao !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.