Demokrate iz Šumadije podržale Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata

Izbori 2022 Politika
  • Gradski odbor Demokratske stranke u Kragujevcu bio je domaćin velikog regionalnog sastanka članova Glavnog odbora DS-a sa teritorije velikog dela Srbije. Takav sastanak već je održan za demokrate iz Vojvodine u Novom Sadu a danas će se održati i u Beogradu, čime će biti završene konsultacije rukovodstva stranke sa svim odborima u Srbiji, na temu razgovora o kandidatu za predsednika Srbije koga će podržati stranka ali i svim drugim aktuelnim pitanjima, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke u Kragujevcu

Sastanku je prisustvovao predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, potpredsednica Tatjana Manojlović, kao i članovi predsedništva stranke Srđan Milivojević, Dušan Kostadinović i Ivan Dubljanin.

Demokrate su, kažu u DS, „iskazale privrženost savezu stranaka koji čine DS, SSP, NS, PSG i druge političe organizacije potpisnice sporazuma i kroz diskusiju podržale kandidata za predsednika Zdravka Ponoša jer uvažavaju njegove kvalitete i spremnost da izađe na crtu Aleksandru Vučiću i režimu koji predstavlja i predvodi“.

  • Uslovi za održavanje izbora, kako oni medijski, tako i sama izborna pravila, sve su teži o čemu svedoče i promene samih pravila u predvečerje kampanje i izbora. Vlast nastavlja da favorizuje svoje predstavnike i da onemogućava politički život u Srbiji, gušeći opoziciju i onemogućavajući njen rad. Bez obzira na uslove demokrate garantuju građanima Srbije da će zaštiti svaki glas. Spremni su da sa pouzdanim kontrolorima pokriju svako biračko mesto u Srbiji i onemoguće novu izbornu krađu, kakva je nedavno viđena i na referendumu o ustavnim promenama.

Tagovi:

1 thoughts on “Demokrate iz Šumadije podržale Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata

  1. Gerijatrija na fotografiji, od DS izgleda osta“ Dal’Sam poš’o, Dal’Sam doš’o generacija.
    Tamo bi Verko bio predsednik omladine, snctpljbm.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.