Demokrate iz Šumadije podržale Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata

Izbori 2022 Politika
  • Gradski odbor Demokratske stranke u Kragujevcu bio je domaćin velikog regionalnog sastanka članova Glavnog odbora DS-a sa teritorije velikog dela Srbije. Takav sastanak već je održan za demokrate iz Vojvodine u Novom Sadu a danas će se održati i u Beogradu, čime će biti završene konsultacije rukovodstva stranke sa svim odborima u Srbiji, na temu razgovora o kandidatu za predsednika Srbije koga će podržati stranka ali i svim drugim aktuelnim pitanjima, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke u Kragujevcu

Sastanku je prisustvovao predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, potpredsednica Tatjana Manojlović, kao i članovi predsedništva stranke Srđan Milivojević, Dušan Kostadinović i Ivan Dubljanin.

Demokrate su, kažu u DS, „iskazale privrženost savezu stranaka koji čine DS, SSP, NS, PSG i druge političe organizacije potpisnice sporazuma i kroz diskusiju podržale kandidata za predsednika Zdravka Ponoša jer uvažavaju njegove kvalitete i spremnost da izađe na crtu Aleksandru Vučiću i režimu koji predstavlja i predvodi“.

  • Uslovi za održavanje izbora, kako oni medijski, tako i sama izborna pravila, sve su teži o čemu svedoče i promene samih pravila u predvečerje kampanje i izbora. Vlast nastavlja da favorizuje svoje predstavnike i da onemogućava politički život u Srbiji, gušeći opoziciju i onemogućavajući njen rad. Bez obzira na uslove demokrate garantuju građanima Srbije da će zaštiti svaki glas. Spremni su da sa pouzdanim kontrolorima pokriju svako biračko mesto u Srbiji i onemoguće novu izbornu krađu, kakva je nedavno viđena i na referendumu o ustavnim promenama.

Tagovi:

1 komentar

  1. Gerijatrija na fotografiji, od DS izgleda osta“ Dal’Sam poš’o, Dal’Sam doš’o generacija.
    Tamo bi Verko bio predsednik omladine, snctpljbm.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.