Đorđe Belamarić: Vaše su vesti postale glas građana i građanki, glas istine, ali i glas sigurnosti i nade

Društvo Komentar

Pre pet godina, naša lokalna zajednica je bila u potrazi za pravim glasom – medijom koji bi nepristrano i objektivno informisao građane. A onda ste se pojavili vi – stvorili ste Glas Šumadije, svetionik novinarskog znanja i čestitosti. Vaš informativni portal je danas ugledan izvor informacija ne samo u Kragujevcu i Šumadiji, već i širom zemlje, a čak i u inostranstvu, jer ste postali nosioci velikih i važnih međunarodnih projekata.
Vaša predanost u pružanju tačnih i pravovremenih vesti odigrala je značajnu ulogu u vašem uspehu. Vaše su vesti postale glas građana i građanki, glas istine, ali i glas sigurnosti i nade. Postao je glas naše zajednice. Zbog toga smo vam zahvalni.
Počeli ste skromno, sa malom kućnom redakcijom, dok je danas Glas Šumadije je izrastao u poštovan izvor tačnih i pravovremenih informacija sa modernom opremom za video produkciju i uživo prenose, što vas čini liderom u svetu digitalnih medija. Vaša predanost u objavljivanju isključivo tačnih i pravovremenih vesti sigurno je kreirala vaš uspeh.
Čast mi je što sam ponekad bio deo vašeg stremljenja u stvaranju Glasa Šumadije kao nezaobilaznog medija za informisanje u Šumadiji. Čestitamo na impresivnom uspehu u samo 5 godina u svetu medija i novinarstva! Želim vam još mnogo godina novinarske časti i uspeha i daljnji razvoj Glasa Šumadije.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.