Dobitnici nagrade Srpskog hemijskog društva za doprinos u nauci, hemičari PMF-a

Društvo Grad

Na Svečanoj skupštini Srpskog hemijskog društva održanoj u svečanoj Sali SANU, dodeljene su nagrade za doprinos u nauci za 2020. 2021., koje nisu dodeljene zbog pandemije i 2022.

Dr Miloš Đuran dobitnik je priznanja za dugogodišnji doprinos radu Društva za 2022. godinu. Prirodno-matematički fakultet dobitnik je Zahvalnice kao znak priznanja za organizaciju 57. Savetovanja Srpskog hemijskog društva za 2021. godinu.

Dr Snežana Rajković i Slađana Đorđević dobitnice su Zahvalnice kao znak priznanja za izvanrednu organizaciju 57. Savetovanja Srpskog hemijskog društva za 2021. godinu.

Godišnju nagradu najboljim diplomiranim studentima za izuzetan uspeh u toku studija sa prosekom 10 za 2021. godinu dobila je Katarina Postolović.

Dobitnici Specijalnog priznanja diplomiranim studentima za izuzetan uspeh u toku studija za 2021. godinu su Bojana Pantović i Dušan Gavrilović.

Dobitnici Specijalnog priznanja diplomiranim studentima za izuzetan uspeh u toku studija za 2020. godinu su Jovana Marjanović i Maid Rondić.

Tagovi:

1 thoughts on “Dobitnici nagrade Srpskog hemijskog društva za doprinos u nauci, hemičari PMF-a

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.