Državna sekretarka Milena Popović sastala se sa predstavnicima Kragujevca

Grad

Turistički potencijali Kragujevca, dosadašnja saradnja i budući projekti bili su tema razgovora državne sekretarke u Ministarstvu turizma i omladine, Milene Popović sa predsednikom Skupštine grada, Miroslavom Petrašinovićem i direktorom Gradske turističke organizacije, Bojanom Pavlovićem, u zgradi Gradske uprave.

  • Nalazim se na proputovanju kroz celu Srbiju i obilazim sve turističke organizacije jer mi je važno da na terenu vidim kako one funkcionišu, kazala je državna sekretarka, Milena Popović.
  • Moj cilj je, istakla je Popović da napravimo pregled svega što u Srbiji može da se ponudi i vidi, i ljudima pokažemo koliko imamo kulturno istorijskih vrednosti važnih i van okvira naše zemlje.
  • Najbolji vid saradnje grada Kragujevca i Ministarstva omladine i sporta ostvaren je kroz projekat na našem jezeru Bubanj gde iz godine u godinu, iz faze u fazu, imamo sve više atraktivnih sadržaja za sve stanovnike, rekao je predsednik Petrašinović nakon sastanka sa državnom sekretarkom, podsetivši da je juče otvoren i najatraktivniji među njima – avantura park za najmlađe sugrađane.
Tagovi:

1 thoughts on “Državna sekretarka Milena Popović sastala se sa predstavnicima Kragujevca

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.