Dušan Zeka Aleksić zahvalio Kragujevčanima koji su podržali listu „300 Kragujevčana – Dušan Zeka Aleksić-Svetla tačka“

Grad Izbori 2023
  • Ispred izborne liste „300 Kragujevčana – Dušan Zeka Aleksić-Svetla tačka“ želim da Vam se zahvalim na spremnosti da svojim potpisom podržite 87 kandidata za odbornike na predstojećim izborima za novi saziv Skupštine grada Kraguevca, napisao je u pismu koje će biti upućeno na adrese građana koji su podržali odborničku listu, nosilac Dušan Zeka Aleksić.

Pismo prenosimo bez izmena:

Vi ste sa preko hiljadu sugrađana, u toku samo jednog dana, podržali našu izbornu listu i izrazili političku volju da zajedno utičemo na dalji razvoj grada zastupajući osnovna programska načela „300 Kragujevčana“ u oblastima obrazovanja, socijalne i zdravstvene zaštite, razvoja komunalne infrastrukture i zaštite životne sredine.

Vaši sugrađani koji su se zahvaljujući Vašem potpisu kandidovali za odbornike u gradskom Parlamentu su mladi, obrazovani ljudi, profesionalno i egzistencijalno nezavisni od politike, posvećeni Kragujevcu i odvažni da istraju u njegovom razvoju.

Pozivam Vas da posle ove prve faze u izbornom procesu, u skladu sa Vašim mogućnostima, uzmete učešće i u predizbornoj kampanji kroz razne forme građanskog delovanja, do samog izlaska na birališta 17. decembra i zvanične verifikacije Vaše političke volje zaokruživanjem broja 3 ispred liste „300 Kragujevčana – Dušan Zeka Aleksić – Svetla tačka“. Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.