Erdoglija: Reakcija stanara stambene zajednice 64 prilikom pokušaja sklanjanja ljuljaške, radnici bez naloga za rad (VIDEO)

Društvo Grad

Danas su se Glasu Šumadije obratili stanari iz stambene zajednice 64, iz kragujevačkog naselja Erdoglija, sa molbom da se vest proširi i da njihovi sugrađani čuju šta se „dešava u kraju”. Naime, jutros su radnici Šumadija DES-a pokušali da sklone ljuljašku u parku ispred zgrade, koju su inače stanari postavili i finansirali, a kao objašnjenje za takav postupak dobili su odgovor da to rade kako bi postavili stolove za šah koji će služiti penzionerima za razonodu.

Po pozivu stanara, komunalna policija izašla je na teren, napravila zapisnik i zabranila dalje rušenje, jer radnici nisu imali nikakav nalog za rad.

Fotografije i video: Privatna arhiva
Tagovi:

1 thoughts on “Erdoglija: Reakcija stanara stambene zajednice 64 prilikom pokušaja sklanjanja ljuljaške, radnici bez naloga za rad (VIDEO)

  1. Je l’ to neka moda po Erdogliji- stolovi za šah? Već su postavljena tri stola sa šah tablama i čak devet klupa u blizini MZ 21. oktobar. Da li uopšte neko pita gradjane šta im treba u naselju ili se postupa po volji i želji “ vladajućih“ koji zavoleše šah jer ga Vodja obožava ? Postavljene su i klupe u Kopaoničkoj, ali tako da ljudi sednu i gledaju na privatne kuće… Ko je bio “ planer“- ne zna se. Ali zato ulica Voje Radića u delu koji vodi do Šumarica nema ni parče trotoara , pa majke sa decom u kolicima i ostali gradjani idu ulicom ka Šumaricama, a i tu je teško prohodno, jer je ulica neravna ,budući da se grade dve stambene zgrade na mestu gde su bile prvatne kuće. Jedna zgrada je potpuno uz zid obdaništa, pa ako je obdanište i imalo neki prozor sa te strane, nije više u funkciji. Jednom sam videla da su iz obdaništa na nekoj ceduljici zamolili radnike da se ne pravi buka u terminu kada deca spavaju… I tako svašta nešto…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.