FEBRUAR JE U ZNAKU LJUBAVI! Zato Vas vodimo u bioskop a možda Vas Cineplexx odvede i u BERLIN jer najsrećniji par putuje baš tamo

Grad Kultura Milica

U Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu februar će sigurno obeležiti „Dani ljubavi“, koji će trajati od 8. do 18. februara i najkreativnijim posetiocima će doneti putovanje u Berlin!

U kreativnom konkursu mogu učestvovati svi posetioci koji ostave poruku na pitanje „Koji biste filmski momenat voleli da doživite u Berlinu?“.

Za Dan zaljubljenih, 14. februara, od 18.30č do 20.30č, očekuje vas i „Date Night“ sa još sjajnih poklona za parove, a filmovi koje tada možete pogledati su: „Sunce mamino“, „Nedelja“, „Bob Marli: One Love“, „Živi i zdravi“, i „Divno venčanje“.

A Glas Šumadije u saradnji sa bioskopom vodi Vas na film po vašem izboru. Potrebno je samo da u komentaru na FB stranici Glasa Šumadije ispod ove objave tagujete osobu sa kojom bi uživali u filmskoj romantičnoj večeri i uz koji film.

Izvlačenje dobitnika je 13. Februar u 12h. Srećno !!!

Filmovi koji stižu na redovan repertoar Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa su:

  1. „Jadna stvorenja“ – film nominovan u 11 kategorija za Oskara i dobitnik Zlatnog lava u Veneciji.

Od reditelja Jorgosa Lantimosa i producentkinje Eme Stoun dolazi neverovatna priča o fantastičnom napredku mlade žene, Bele Bakster (Stoun), koju briljantni naučnik, dr Godvin Bakster (Vilem Defo) ponovo vraća u život. Pod Bakterovom zaštitom, Bela je željna učenja. Međutim, zbog žudnje za svetom koji joj nedostaje, ona beži sa Dankanom Vederbernom (Mark Rufalo), uglađenim i razvratnim advokatom u vrtoglavu avanturu širom kontinenata. Oslobođena predrasuda svog vremena, Bela postaje nepokolebljiva u svojoj nameri da se zalaže za jednakost i slobodu.

#romantični #ljubavni #naučna-fantastika

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

  1. „Živi i zdravi“ – dva dana pre svadbe Dragana odlučuje da ipak ne želi da se uda.

Međutim, sve je spremno: rodbina je pozvana, pokloni kupljeni, muzika plaćena, a pršuti isfetani. Za Lesa, strogu i surovu glavu mladoženjine porodice, nema govora o otkazivanju. Svadba mora da se desi, on svoj obraz pred narodom neće tek tako izgubiti. Zanesen romantičnom idejom o braku i ljubavi, mladoženja Momo se nada da će mlada zaista ostati. Tako kreće najveća farsa ikad priređena na poluostrvu, začinjena velikom količinom dinamita, kako tradicija i običaji nalažu.

#komedija #drama

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

  1. „Ružica i kamena trolica“ – Kada je Silk kidnapovan od strane kamenog trola, Ružica konačno mora da prevaziđe svoje strahove od svega i usuđuje se da spase svog prijatelja.

#animirani #porodični

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

  1. „Divno venčanje“ – Nastavak napete ljubavne priče po istoimenom romanu – između Ebi, devojke koja beži iz prošlosti, i Trevisa, lošeg dečka kojeg upoznaje na koledžu.


#komedija #romantični #ljubavni

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

  1. „Dina“ ponovo stiže na bioskopska platna, a uskoro nas očekuje i nastavak ovog hit naslova.

Priča prati Pola Atreidesa iz kuće Atreides, sjajnog i nadarenog mladića rođenog za velike stvari, koji mora da otputuje na najopasniju planetu u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje porodice i svog naroda. Kada se nađe usred sukoba oko ekskluzivne distribucije najcenjenijim resursom koji postoji, najvrednijem elementu galaksije koji se nalazi samo na Arakisu i koji može otključati najveći potencijal čovečanstva, u kom će preživeti samo oni koji mogu da pobede svoj strah.

#avantura #drama #naučna-fantastika

Početak prikazivanja filma: 08.02.2024.

  1. „Sunce mamino“ sa premijernom projekcijom u sredu 14. februara*.

Topla porodična priča ispričana iz ugla do ušiju zaljubljenog tinejdžera koji ne bira sredstva kako da dođe do devojke u koju je zaljubljen.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.