Forever Storm objavio svoj treći album „Od pepela do večnosti“

Društvo Kultura Milica

Kragujevački hevi metal bend  Forever Storm objavio je svoj treći album „Od pepela do večnosti“ posvećen dečaku Momčilu Gavriću, koga je sa nepunih osam godina zadesio pakao Velikog rata u kome je ostao bez porodice.

  • Angažovan tekst i snažan muzički izraz inspirisan sudbinom dečaka koji se priključio srpskoj vojsci učestvovao u bitkama na Ceru i Kolubari, preživeo Albansku golgotu i proboj Solunskog fronta, predstaljaju omaž precima palim u Velikom ratu, ali se mogu slušati i kao svojevrsna antiratna poruka, rečeno je na jednoj od promocija novog albuma na drušvenim mrežama.

Na novom albumu koji potpisuju Miloš Miletić (ritam i solo gitara) i Stefan Kovačević (ritam i solo gitara, vokal) Vladimir Nestorović (bas gitara) i Vuk Stefanović (bubnjevi), nalazi se 10 numera među kojima su Sin rata, Doktrina pobede, Marš izbrisanog puka, Na pragu ledenog pakla i Ostrvo spasa.

Bend Forever Storm postoji od 2007. godine, iza sebe ima tri albuma, kao i nastupe na najvećim regionalnim i svetskim festivalima, među kojima su Wacken Open Air, Zaječarska gitarijada, Exit i Arsenal fest …

Album je dostupan na svim digitalnim platformama, kao i u obliku CD-a.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.