Formirano udruženje „Za Kragujevac-Znamo se”, predsednik Miroslav Stojanović Džiga

Grad Politika

Na osnivačkoj skupštini udruženja građana „Za Kragujevac-Znamo se” izabrano je rukovodstvo i usvojen program budućeg rada udruženja.

  • Program udruženja „Za Kragujevac – Znamo se“ zasnovan je na promeni sistema upravljanja javnim dobrom, sa posebnim akcentom na profesionalizaciji rada gradskih uprava i preduzeća čije osnivač grad Kragujevac i na decentralizaciji grada, odnosno davanjem većih ovlašćenja savetima mesnih zajednica.
    Cilj udruženja je da okupi najuspešnije i najpreduzimljivije Kragujevčane koji su spremni da prihvate naš program i ciljeve za što brži oporavak grada Kragujevca, tj vraćanje grada na mesto koje mu pripada. Miran, čist i bezbedan Kragujevac, da poštujemo i zaštitimo sve zapise prošlosti dok gradimo budućnost, navodi se u saopštenju tog novoformiranog udruženja


Za predsednika udruženja izabran je poznati Kragujevački neurolog dr Miroslav Stojanović Džiga. Za predsednika Skupštine udruženja izabran je Nebojša Vesović, za potpredsednike udruženja izabrani su Nikola Milić i Milan Milosavljević a za predsednika Izvršnog odbora izabran je Predrag Radivojević.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.