Funkcioneri SNS u Kragujevcu pauzu na poslu koriste za stranačke aktivnosti

Politika
  • Danas sam pauzu za kafu iskoristio da sa svojim kolegama iz Gradskog veća, Peđom i Damjanom, posetim štand naših naprednjaka na platou kod Robne kuće. U razgovoru sa našim sugrađanima čuli smo predloge za novi gradski trg, klizalište kao i za narednu zgradu na kojoj treba da se restaurira fasada, napisao je na svoj fejsbuk profilu predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović.

Petrašinovićevu objavu prokomentarisala je građanska aktivistkinja Suzana Đorđević:

  • Na kojoj zgradi radite fasadu? Ovoj na kojoj su skele postavljene već godinu dana a radovima se ne nazire kraj jer nisu ni počeli? A da, i direktor Enregetike ima pauzu za kafu u isto vreme kada i vi, kao i mnogi drugi kojima je radno vreme uveliko u toku, a rade u gradskim preduzećima.

Đorđević je objavila i fotografiju fasade u centru grada, koja je duže od godinu dana u fazi sređivanja.


Tekst je nastao kao deo projekta „Unapređenje informisanje građana Šumadijskog okruga“, koji se realizuje uz podršku fondacije Slavko Ćuruvija. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u tekstu nužno ne izražavaju stavove „Slavko Ćuruvija fondacije“ već su isključivo odgovornost autora i redakcije Glasa Šumadije.

Tagovi:

6 thoughts on “Funkcioneri SNS u Kragujevcu pauzu na poslu koriste za stranačke aktivnosti

  1. Da li znaju oni šta je sa cenama? Do kad će da divljaju? Kako živi većina gradjana Kragujevca? I jesu li ovi na zapadu pocrkali od zime i nemaštine, kako predvideo šef?

  2. Pa oni jesu na poslu (čitaj: radnom mestu). Rad za SNS se tretira kao radna obaveza po Vučićevom nalogu (usmenom, naravno). Svi članovi SNS koji rade u javnim preduzećima i ustanovama moraju se odazvati pozivu lokalnih partijskih čelnika i učestvovati u stranačkim aktivnostima, kako u toku radnog vremena tako i posle njega. Ako kojim slučajem odbiju poziv to će se tretirati kao kršenje stranačke discipline i biće sankcionisano. Neposlušni članovi stranke mogu dobiti i otkaz na poslu, ali češće budu samo degradirani uz dobijene manje koeficijente. Takođe, ako nastave sa takvim ponašanjem, mogu nastradati i članovi njihovih porodica koji rade u javnom sektoru. Do streljanja, na svu sreću, još nismo stigli. Može se zaključiti da severnokorejska organizacija vladajuće stranke u Srbiji vrlo dobro funkcioniše.

  3. Crna Slavice pa Verko te nije terao da džupriš pored nekog štanda i deliš flajere za njega. Dok si bila njegov odbornik bila si cenjena i uvažavana, a sada si spala na flajerisanje za promociju političke organizacije protiv koje si se godinama borila. Pa gde će ti duša!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.