Grad pomaže sređivanje igrališta FK Vodojaža

Grad
  • FK Vodojaža je jedan od starijih fudbalskih klubova osnovan pre više od pola veka i godinama se takmiči u Šumadijsko-raškoj zoni, finansiran je od strane lokalne samouprave. Klub od samog početka okuplja mlade koji postaju i deo igračkog kadra ali i podrška meštana nikada nije izostala, kazao je član Gradskog veća za sport Predrag Stevović. 
  • Gradska administracija prepoznaje i ceni svako angažovanje i odgovornost meštana zato smo i ponudili odgovarajuću pomoć za sanaciju i sređivanje terena koji koriste i druga sportska udruženja i klubovi, dodao je i istakao da će i ubuduće, u skladu sa mogućnostima, pružati podršku jer se dobrobit uvek vraćala kroz kvalitetnu regrutnu bazu mladih igrača.

Govoreći o planovima za naredni period, Stevović je rekao da pored sređivanja otvorenih sportskih terena u naselju Stara radnička kolonija predviđen je novac i za sređivanje terena na Bubnju i Maloj vagi a radi se i na uređenje i obnavljanju igrališta za najmlađe u Velikom Polju i Erdeču. Prema njegovim rečima, sređivanjem školskih fiskulturnih sala koje imaju povoljne kapacitete, osim za učenike, bile na raspolaganju i meštanima tog naselja

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.