GRAĐANI POTPISUJU PETICIJU ZA OPSTANAK ZAVODA

Društvo Video
  • Ovo je strašno, najčešći je komentar onih koji su od sedam sati potpisivali peticiju za opstanaka Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika na štandu kod pijace na Aerodromu, koji su postavili sindikati ove zdravstvene ustanove.

Za dva sata peticiju je samo na tom mestu potpisalo preko 300 Kragujevčana a utisak koji su ostavljali i zaposleni u Zavodu, okupljeni oko štanda, i građani koji su je potpisivali, bio je – neverica. Jer, prvi su do pre par dana radili u uverenju da rade najbolje što mogu, u jednoj od najopremljenijih zdravstvenih ustanova u gradu. Drugi – da imaju najbolju zdravstvenu uslugu.

  • Interesovanje je veliko, podršku smo već dobili zaposlenih u Institutu za javno zdravlje, Zavoda za hitnu medicinsku pomoć… Za sada nemamo odgovor na zahtev za osnivanje Zavoda koji smo uputili Ministarstvu zdravlja. Očekujemo da nam se od ponedeljka neko obrati, ako niko drugi, bar gradonačelnika Kragujevca, kaže predstavnica sindikata Gordana Živanović.

Tagovi:

2 thoughts on “GRAĐANI POTPISUJU PETICIJU ZA OPSTANAK ZAVODA

  1. Kragujevcani imaju suzen prostor u zdravstvu, prenatrpane zdravstvene stanice, jos samo ovo fali da ostanu bez ovakve ustanove. Ako je cilj da se imovine docepa neko mocan to samo govori o deceniskoj borbi politicara da se sve drzavno proda. Urusavanje drzavnog vlasnistva se nastavlja.

  2. Ako mogu neka dođu ispred svake mesne zajednice, niko neće da ih zaobiđe potpis peticije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.