Gradonačelnik Dašić u sredu organizuje prijem za građane

Grad Politika

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić organizuje novi prijem za građane  u sredu, 17. aprila od 16 sati u zgradi Gradske uprave.

I ovaj prijem će biti organizovan bez prethodnog zakazivanja, kako bi se svim zainteresovanim građanima omogućilo da iznesu svoje stavove, sugestije ili postave pitanje.

Tagovi:

1 thoughts on “Gradonačelnik Dašić u sredu organizuje prijem za građane

  1. Ljudi samo da ne okasnimo na ovaj dogadjaj. Ajde kad nas lepo zove da zauzmemo red. Vidite kako na ovoj slici pažljivo sluša sugradjane. Odleteo ko zna gde. Samo što ne kaže – idite bre ljudi, ostavite me na miru, ni sam ne znam šta ovde tražim, a meni se obraćate za pomoć. A i ostali slušaju, naročito ovaj Buco i one dve krajnje desno na slici. Ova se jedna nešto namrštila, a ona druga kao da ju je nešto silno uplašilo. A ovaj što pobegao od Verka kao da ne razume jezik kojim mu se obraća sugradjanin, pa traži prevodioca. Ako su ovako posvećeni gradjanima, onda vredi otići. Čisto da se izrazgovaramo, da malo prozborimo koju, a oni će da nas začudjeno i odsutno slušaju. Od njih dosta. Kapacitetni ljudi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.